Selectează o Pagină

Slănic-Moldova: trei (noi) motive pentru a vizita Perla Moldovei în această iarnă 

Iarna aceasta este la modă Slănic-Moldova din cel puțin trei motive atât de convingătoare.

Renumita stațiune cu un climat blând și aer puternic ozonat vă așteaptă cu brațele deschise în orice anotimp, e demonstrat deja! Ospitalitatea moldovenească e proverbială și gastronomia locală te lasă fără cuvinte. Iar peisajele de aici, de la poalele Munților Nemira, sunt de pus în ramă. 

Pârtia de schi Nemira 

Dar iarna la Slănic-Moldova are ceva de nerefuzat pentru cei mari și cei mici: o pârtie de schi numai bună de testat mai ales dacă sunteți începător și deci un pic mai temător…

Cel mai înalt punct al pârtiei de schi Nemira e la 723 metri. Pârtia are o diferenţă totală de nivel de 240 metri şi un grad mediu de înclinație de 17%. Lungimea sa totală e de 1.414 metri. Oferă iluminat nocturn și instalație de produs zăpadă artificială pentru iernile blânde și sărace în omăt. Nu-i lipsește nici telescaunul care poate transporta 1.200 de persoane pe oră. 

Așadar, trebuie doar să-ți iei echipamentul și să nu-ți pierzi pofta de mișcare în aer curat. Nu ai echipament? Poți închiria tot ce-ți trebuie de la baza pârtiei, administratorii s-au gândit la toate! 

După o zi plină pe schiuri -sau snowboard-te poți retrage liniștit la cabana de munte aleasă. Vine o nouă zi de vacanță relaxantă și interesantă la Slănic-Moldova! 

Monitori de schi și snowboard

Nimeni nu s-a născut învățat așa că, dacă nu ați deprins încă tainele sporturilor albe, nu e timpul pierdut. Pe pârtia de schi din Slănic-Moldova, profesioniști ai schiului și snowboard-ului sunt gata să vă inițieze în tainele schiului, dar și să vă ajute să aprofundați cunoștințele pentru a trece la un nivel superior de pregătire. 

Un sfat pentru pârtieeee… lină

Un sfat sincer pentru oaspeții cabanelor noastre de munte: atunci când v-ați decis să apelați la un monitor de schi, este bine să vă asigurați că are atestat oficial și destulă experiență. Veți învăța să schiați într-un timp scurt, de la profesioniști și veți schia corect mult mai repede. Aceasta pentru că învingeți mai repede frica de a aluneca pe zăpadă și, respectând toate etapele învățării schiului, faceți progrese mult mai rapid și sunteți cât mai în siguranță. Reduceți la minim riscul de accidentare, pentru că un profesionist știe să transmită cunoștințele și să vă insufle încredere în voi. 

Zăpadă să fie, că pârtie avem la Slănic-Moldova! Noi am pregătit deja oferte tentante de cazare la cabane de munte de închiriat în totalitate. Gata bagajele?

Noutatea sezonului: KubiA și Tiny M

La o mică distanță de pârtie, complexul de cabane de munte de închiriat integral KubiA crește și se diversifică. KubiA este noua vedetă în materie de cazare de la Slănic-Moldova, și asta nu doar pentru că e au forme diferite și sunt modern. 

Iată un AFrame autentic și un modul Tiny șic. 

Sunt diferite ca formă dar identice în ceea ce privește confortul, intimitatea și siguranța oferite. Ambele cabane de munte de închiriat sunt noi și complet utilate. Au nu doar bucătărie complet utiliată, baie și televiziune prin cablu, ci și internet cu rețea WiFi și Netflix. La interior aveți confortul necesar, la exterior, libertatea dorită, pentru că aveți rezervată și o terasă și parcare proprie. 

AFrame și Tiny sunt create să vă ofere acea libertate si intimitate de care aveți nevoie, pentru că aici să simțiți că sunteți doar Dvs și natura. Voi și cei dragi, nu uitați bună dispoziția acasă. Noi vă primim cu brațele deschise în cabanele noastre de munte și de mare, suntem bucuroși 24 de ore din 24 de oaspeți. Meritați să vă convingeți de ospitalitaea noastră! Vă așteptăm cu drag!