Selectează o Pagină

Cazare la o casă de vacanță deosebită: KubiA din Slănic Moldova

Familia rentakub.com s-a mărit cu un nou membru 100% deosebit: o superbă casă de vacanță de închiriat integral cu o arhitectură unicat. Casa de vacanță KubiA este deopotrivă interesantă și incitantă și nu doar pentru că are o formă specială de A, A-Frame, ci și pentru că e flancată de căsuțe Kub, 

Un A-Frame într-o “mare” de Kuburi

Pe numele “de scenă” KubiA, noul A-Frame marca rentakub.com a pășit încrezătoare pe “covorul roșu” al pajiștilor …verzi de la poalele Munților Nemira, unde deja se simte ca acasă. 

Cum era de așteptat, noul membru al satului de vacanță LaKuburi.ro din Slănic-Moldova atrage toate privirile. Și nu e de mirare, iese în evidență și te cucerește, chiar de la prima vedere, cu forma sa deosebită. 

Căsuța din povești

Prima impresie contează și nu e înșelătoare în cazul KubiA. Spațiul acestei vile de închiriat integral este special proiectat și executat pentru a te simți bine și în siguranță. Totul este nou și funcțional, nu lipsește nimic din dotările obligatorii ale secolului XXI. Te vei putea simți chiar mai bine decât acasă, mai ales că ești într-un loc privilegiat și îi ai alături de tine și pe cei dragi sufletului tău. În aceste vremuri pandemice nu e puțin lucru să te simți ca într-o poveste, la KubiA.

În comuniune cu natura

Iar natura este doar la un pas distanță și ce peisaje pitorești te înconjoară! Ferestrele KubiA se deschid larg către cerul adânc și dezvăluie privirii astrele și cadul natural superb din Vatra Dornei, Perla Moldovei. Așadar, faci un pas, poate doi, și ești în mijlocul unui peisaj deosebit, acesta fiind de altfel unul dintre atuurile A-Frame. Desigur, nu lipsesc facilitățile complete, libertatea, siguranța și confortul totale pe care și această casă de vacanță de închiriat integral le oferă oaspeților. 

Fermecătoare și încăpătoare

Casa de vacanță KubiA este fermecătoare și încăpătoare, poate primi patru adulțți și doi copii. Are două dormitoare, baie, un living, o zonă de dining moderne plus o bucătărie unde poți pregăti ceva delicios. Materialele folosite sunt ecologice în cazul rentakub.com și lemnul generează acea atmosferă calmă, caldă și primitoare pe care toți ne-o dorim. La exterior, te bucuri și de un grătar, de o terasă și de o grădină. Toate sunt rezervate odată cu KubiA pentru tine și grupul tău. 

Te poți bucura din plin de natură, aer curat și de facilități, trebuie să iei negreșit voia bună vine cu tine! 

Vacanțele la cabane de închiriat, la modă

A-Frame a apărut în familia rentakub.com datorită vouă, oaspeții noștri dragi. Aceasta pentru că A-Frame a născut un adevărat fenomen în rândul celor pasionați de vacanțe și călătorii. Sunt foarte apreciate nu doar pe rețelele sociale ci mai ales în recenziile oaspeților de pe tot mapamondul. Nu e de mirare că au cucerit definitiv și inimile turiștilor români. Vorbim de cei care vor în mod special cazare în unități de închiriat integral care se contopesc cu natura pentru că au nevoie de intimitate și aer curat. Aceștia pun confortul și siguranța pe primul loc și astfel aleg vacanța la o casă de vacanță cu arhitectură A-Frame în destinații inedite.

Avantaje unice

Indiferent de formă, Kub sau A-Frame, aceste căsuțe de vacanță de închiriat integral cu o denumire la fel de sugestivă pe cât le este arhitectura de minimalistă, au multe în comun. Precum KubiA, fiecare Kub marca rentakub.com este gândit și construit ca o mini –proprietate. Oferă. pe lângă vila de închiriat integral și un foișor și un grătar, amplasate pe un spațiu verde cu o suprafeță de până la 200 m2. Fiecare Kub este dotat si utilat la cheie, se înțelege. 

Avantajul unic al satului de vacanță La Kuburi este poziționarea sa privilegiată, astfel încât fiecare unitate de cazare în parte oferă o priveliște superbă asupra Văii Slănicului.

Noi suntem mereu gata să-ți demonstrăm cât suntem de ospitalieri, 24 de ore din 24, șapte zile din șapte. Gata bagajele?