Selectează o Pagină

Cardul de vacanță, acceptat în rețeaua rentakub.com 

Oaspete drag, venim noi la tine cu o veste bună: poți folosi cardul de vacanță pentru rezervările la casele de vacanță și cabanele de munte din rețeaua rentakub.com 

Indiferent dacă te interesează o cabană de închiriat tip A sau un bungalou modern tip KUB, poți achita contravaloarea sejurului cu cardul de vacanță. 

Ce sunt cardurile de vacanță?

Oferite ca o recompensă angajaților, cardurile de vacanță sunt bonuri valorice care servesc drept instrument de plată pentru achitarea contravalorii serviciilor turistice/vacanțelor care au loc exclusiv în România. 

Se poate plăti cu cardul de vacanță atât pentru titular cât și pentru familia acestuia. 

Tichetele de vacanță sunt nominale și netransmisibile, așadar titularul trebuie să fie de față. 

Cardurile de vacanță sunt deductibile și scutite de taxe, atât pentru angajator, cât și pentru angajat. 

Ce se poate plăti cu carduri de vacanță?

*Cazarea la oricare din casele de vacanță, bungalourile și cabanele de munte din rețeaua rentakub.com 

*Legea permite achitarea pachetelor de cazare și masă, a pachetelor de cazare și tratament. De asemenea, cardurile de vacanță pot achita contravaloarea pachetelor de cazare și transport și a celor de cazare și agreement. 

Ce NU se poate plăti cu cardul de vacanță?

• Cazarea în unități care nu sunt clasificate turistic.

• Cazările / sejururile externe, în afara României.

• Biletele de avion și de autocar petru destinații externe nu se pot plăti cu cardul de vacanță, ca de altfel și asigurările. 

Cum achiți cu cardul de vacanță 

La pasul final de plată, Rezervările de case de vacanță, vile tip A sau bungalouri efectuate pot fi plătite integral sau parțial cu cardul de vacanță prin link de plată Netopya.

Atenție: legea nu permite acordarea de rest în bani pentru diferențele de sumă. Valoarea cardului trebuie să fie egală cu cea a rezervării. 

Conditii de acceptare la plată a cardului de vacanță

– Cardul de vacanță trebuie să fie în termenul de valabilitate. 

– Beneficiarul trebuie să fie titularul cardului de vacanță.

– Elementele de securitate ale cardului trebuie să fie vizibile

– Acceptăm cardurile emise de Edenred, Sodexo, UP. 

– Tranzacția online prin cardul de vacanță se efectuează prin MobilPay (NETOPYA Sistems). Tranzacțiile sunt garantate de Visa și Mastercard.

– Cazările rezervate și achitate cu card de vacanță/link de plată card de vacanță, nu se pot anula sau modifica, potrivit legii. 

– Odată ce sunt confirmate și s-a emis voucherul de cazare, rezervările achitate cu cardul de vacanță nu se mai pot anula, iar banii încasați nu se returnează. Penalizarea este în acest caz de 100%, potrivit legii.

Te așteptăm cu drag în oricare din locațiile noastre minunate din Bacău, Slănic-Moldova, Băile Felix, Dorna Arini și Bran-Sohodol. Suntem mereu bucuroși de oaspeți, 24 de ore din 24, șapte zile din șapte, convinge-te!